Tent huren Drenthe

Wilt u een tent huren in Drenthe? Dan is Camping de Berken een echte aanrader. Bij Camping De Berken kunt u voor een gunstig tarief een zeer luxe tent huren in de prachtige natuur van Drenthe. Camping de Berken is een rustige familiecamping midden op de Hondsrug; een aantrekkelijk toeristisch gebied in Drenthe. Op de camping en in de omgeving is veel te beleven voor jong en oud. Huurt u een tent bij Camping de Berken, dan kunt u meteen beginnen met het genieten van uw welverdiende vakantie. Geen ongemakken met het opzetten en inpakken van uw tent en geen vervoer van bedden, tafels, stoelen en keukengerei.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Tent huren Drenthe

Wanneer u een ingerichte tent zult huren bij Camping de Berken in Drenthe, krijgt u een compleet ingerichte 4 of 6-persoons Berkentent. Dit is een gigantische “De Waard” tunneltent met een grote luifel, voorzien van een complete keuken, een tweepersoons bed en 2 of 4 geïsoleerde matjes, een tafel en stoelen. Deze luxe tenten staan tegenover een uitdagend speeltoestel voor kinderen. Zo kunt u van onder uw luifel uw kinderen zien spelen. Naast het huren van een tent in Drenthe, kunt u bij Camping de Berken ook een chalet/huurcaravan of trekkershut huren.

Wel de lusten, maar niet de lasten van het kamperen ervaren? Dat doet u door het huren van een tent in Drenthe. Er is een beperkt aantal tenten, dus reserveer tijdig. Bent u al overtuigd? Huur nu een 4-persoons huurtent of een 6-persoons huurtent in Drenthe. Een tent huren in Drenthe: zo kan de vakantie meteen beginnen.

Top