Rustige camping Drenthe

Zoekt u een kleine, rustige camping in Drenthe? Midden in de het prachtige natuurgebied van de Drentse hondsrug vindt u camping de Berken; buiten de schoolvakanties een rustige camping voor de 50+ kampeerder. De ANWB beoordeelt deze camping met een 9,4 en dat is niet voor niets. Camping de Berken is een rustige, kleinschalige camping met een gemoedelijk karakter. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor u als kampeerder. Wij doen onze uiterste best om van uw vakantie een droomvakantie te maken. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, zullen wij proberen u van uw ideale plekje op de camping te voorzien. Deze rustige camping in Drenthe beschikt over gezellige kleine veldjes, maar u kunt er ook voor kiezen één van de plaatsen in het laantje te reserveren voor meer rust en privacy. Wilt u liever een plekje in de schaduw van de bomen of staat u liever in de zon? Wanneer u komt kamperen bij de rustige camping in Drenthe zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw voorkeuren.

Meer informatie? Bekijk onze kampeermogelijkheden!

Rustige camping Drenthe

Camping de Berken is dé plek om uit te rusten van het drukke, dagelijkse leven. De rustige camping in Drenthe ligt in de nabije omgeving van talloze bossen, heidegebieden, beek- en esdorpenlandschappen, vennetjes, hunebedden, zandverstuivingen en unieke brinkdorpen: door deze unieke ligging is camping de Berken de ideale camping voor 50+-ers die houden van wandelen en fietsen. Vanaf de rustige camping in Drenthe zijn mooie wandelingen uitgezet. Tevens sluit de camping perfect aan op het fietsnetwerk.

Lekker uitrusten op een kleine, rustige camping in Drenthe? Kom naar camping de Berken, een comfortabele, rustige familiecamping. Ook om de mooie natuur van Drenthe te ontdekken is camping de Berken een uitstekende plek.

Top