Golfen

Het maakt niet uit of u een professional bent of dat u net bent begonnen met leren, in de nabijheid van onze camping zijn een heel aantal golfbanen, zoals:

Golfclub “De Semslanden” (4 km)

Golfclub “De Semslanden” ligt op 4 km. van onze camping in een landelijke omgeving. Bij golfclub “De Semslanden” vindt u een 18 holes golfbaan, een drivingrange, oefenrange en een par 3 baan om uw korte slagen te oefenen. Lees verder..

Golfpark Exloo (13 km.)

Ook voor diegenen die geen GVB hebben is het Golfpark in Exloo een mooie optie. Golfpark Exloo is een openbare baan zonder GVB verplichting en daarmee voor een ieder toegankelijk. De 18 holes golfbaan aan de Valtherweg is gelegen aan de rand van de Hondsrug met weidse vergezichten op de Hunzevallei. De fraai aangelegde golfbaan zorgt ervoor, dat u tijdens een sportieve inspanning, ontspannen kunt genieten van het prachtige Drentse landschap.
De holes zijn par 3, 4 en 5. Lees verder..

Country Golf Ees – Een prachtige 18 holes golfbaan voor iedereen. (7 km)

De prima onderhouden shortgolfbaan en het sfeervolle clubhuis/brasserie liggen aan de rand van de staatsbossen in het dorpje Ees in het mooie Drenthe.
De 18 kwalitatief hoogwaardige holes liggen op 5 hectare en variëren in lengte van 40 tot 100 meter. De brede fairways, ruime mooie greens en een verzorgde rough zijn speels aangelegd met uitdagende hoogteverschillen en glooiingen. Lees verder..

Andere golfclubs zijn:

Drentsche Golf & Country Club in Zeijerveen (nabij Assen)

De Noord-Nederlandse Golf & Country Club in Glimmen

DGC de Gelpenberg in Aalden

Top