Nieuw in 2019!

Ook voor het jaar 2019 zijn er weer veel vernieuwingen! Deze hebben we voor u overzichtelijk op een rijtje gezet. Hopelijk zien wij u dit seizoen!

Nieuwe speelgelegenheid op het autovrije tentenveld

Op het autovrije tentenveld met de tentplaatsen en de ingerichte Berkententen komt een nieuwe natuurlijke speeltoren voor uw kinderen. Samen met de natuurlijke waterspeelplaats gaat dit zeker een favoriete speelgelegenheid van uw kinderen worden.

8 Comfortplaatsen zijn omgezet naar 4 comfort XL plaatsen

De comfort XL plaatsen zijn de plaatsen 137, 144, 155 en 160. Deze zijn meer dan 150 m2 groot, voorzien van een picknickbank, een aparte parkeerplaats voor de auto en een stallingsmogelijkheid voor uw fietsen.

Nieuw huurchalet met frontkamer op nummer 113

Op nummer 113 is een heel nieuw huurchalet met overdekte veranda geplaatst. Dit chalet is uitermate geschikt voor 2 of 4 personen. Door de overdekte veranda kunt u ook bij iets minder weer buiten verblijven.

4 Nieuwe 2-persoons Berkenstudio´s de luxe, Slapen in een hotelkamer in de natuur!

De plaatsen 106 – 109 zijn voorzien van unieke Berkenstudio’s de luxe. U verblijft dan in een accommodatie met luxe boxspringbedden, badkamer met XXL douche, kitchentte en een ruim terras met uittrekbaar zonnescherm. Slapen als in een hotelkamer in de Drentse natuur!

De 2-persoons Berkenstudio’s (nrs. 8 en 9 ) zijn gerestyled en zijn geschikt gemaakt voor als u uw hond mee wilt nemen.

Onze Berkenstudio’s op de plaatsen 8 en 9 zijn voorzien van nieuw interieur. Hiermee is er meer ruimte gecreëerd waardoor u ook met een hond kunt komen genieten van een accommodatie op onze camping.

Nieuwe ruime comfortplaatsen omzoomd met bosschages en met een stukje kunstgras ter plaatse van de voortent (140, 141 en 142).

De comfortplaatsen 140 – 142 zijn opnieuw ingericht met elk een afgescheiden plaats d.m.v. bosschages. Op de plaats van de voortent ligt nu ook een stuk kunstgras (4 x 2,5 m), zodat u altijd een groene plaats heeft.

Geniet van een heerlijk streekontbijt in 2019!

Bent u soms ook op zoek naar de luxe van een hotel, maar toch de vrijheid van een natuurlijke omgeving op een camping? Boek dan één van onze accommodaties en bestel er een heerlijk streekontbijt bij! Genieten in de zon op uw veranda van een geheel verzorgd ontbijtje… Dat kan vanaf 2019 op Camping de Berken!

De comfortplaatsen 61, 62, 72, 73, en 74 zijn allen voorzien van een stukje kunstgras ter plaatse van de voortent!

Veel van onze comfortplaatsen zijn voorzien van een stukje kunstgras ter plaatse van de voortent. Hierdoor zijn er nooit problemen met wateroverlast en is de plaats het gehele seizoen groen ondanks een hoge bezettingsgraad. Comfortabel kamperen in natuurlijk Drenthe!

De centrumvoorzieningen zijn verrijkt met een grote vuurkorf voor leuke activiteiten.

Vanaf 2019 is er een mooie, grote vuurkorf beschikbaar voor verschillende activiteiten. Komt u ook uw broodje bakken?

Kortom, genoeg nieuwigheden voor een mooi 2019! Graag tot ziens!

Top