Nieuw in 2016

Nieuwe 2-persoons Berkenstudio’s

In 2016 plaatsen we op de plaatsen 8 en 9 twee Berkenstudio’s, voorzien van alle gemakken. Gelegen op een rustig gedeelte van de camping, zal dit de ideale accommodatie zijn om luxe te genieten van het buitenleven. De Berkenstudio’s zijn voorzien van een tweepersoons bed, keuken, badkamer en leefgedeelte. Buiten genieten van een lekker wijntje bij een ondergaande zon… Lees verder

Verbetering gratis WIFI

WIFI is niet meer weg te denken uit ons leven en dus ook niet op de camping. We willen de kwaliteit van onze WIFI verbeteren door een hogere snelheid en een nog betere dekking te realiseren. De komende maand zullen er nieuwe WIFI masten geplaatst worden met de nieuwste apparatuur en zal de capaciteit verder uitgebreid worden. Wij zullen onze uiterste best doen om u de beste internetservice aan te bieden!

Ruimere comfortplaatsen met kunstgras

Wij hebben al jaren de slogan; Comfortabel kamperen in Natuurlijk Drenthe. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Ook deze winter hebben we weer geïnvesteerd in onze comfortplaatsen door de plaatsen 27 – 30 om te zetten naar 3 hele ruime comfortplaatsen. Ook de plaatsen 56 – 58 zijn samengevoegd tot 2 hele ruime plaatsen. Wilt u weten welke plaatsen voorzien zijn van een kunstgrasmat? Kijk dan eens op onze vernieuwde “interactieve” plattegrond.

Nieuwe huurchalets!

Op plaats 95 komt een geheel nieuw huurchalet voor 4-personen met een overdekt terras en een mooie schuifpui. Zo kunt u optimaal genieten van het luxe buitenleven! Dit chalet heet: Huurchalet 4-persoons Frontkamer en is reeds online te boeken.

Op plaats 115 komt een nieuw 6-persoons huurchalet met een geheel nieuw uiterlijk. Deze wordt natuurlijk weer voorzien van een ruime veranda met uittrekbaar zonnescherm. Houdt onze website in de gaten of volg ons op Facebook om de eerste foto’s te zien!

Top