Luxe verhuuraccommodaties in Drenthe

Een eigen stekje in de prachtige natuur van Drenthe; het is een lang gekoesterde droom van velen. Ook u kunt deze droom ervaren, door gebruik te maken van de vele verhuurmogelijkheden van Camping de Berken. Of u nu op zoek bent naar de luxe van een chalet of het kampeergevoel van een tent – op onze pittoreske locatie komt u helemaal tot rust. Hieronder vertellen wij meer over de verhuuropties.

Glamping in een Berkentent in Drenthe

Wilt u dicht in contact staan met de natuur en het typische kampeergevoel beleven? Dan is het huren van een Berkentent op Camping de Berken een uitstekende optie. U ervaart alle voordelen van klassiek kamperen, maar niet de nadelen. Uw tent is namelijk compleet ingericht, waardoor u na aankomst op de camping direct van start kunt gaan met uw vakantie.

Daarnaast profiteert u van een breed scala aan luxe functionaliteiten, waaronder verstelbare stoelen en kinderstoelen, een picknickbank met luifel, een comfortabel tweepersoons matras, een praktisch buitenkeukentje en een warme elektrische straalkachel voor de koude zomeravonden. De Berkentent is beschikbaar in zowel een 4- als een 6-persoonsvariant.

Trekkershut huren voor meer comfort

Heeft u het niet zo op klassiek kamperen en geeft u de voorkeur aan slapen in het comfort van een binnenomgeving? Dan zijn onze trekkershutten een aantrekkelijk alternatief ten opzichte van de Berkentent. De hutten bevatten onder meer stapelbedden, elektriciteit, een gasstel, een picknicktafel en diverse onmisbare accessoires.

Alle benodigdheden zijn dus aanwezig om een onvergetelijke vakantie te beleven. Maar let op: zaken als beddengoed en servies dient u zelf mee te nemen. Dit kan overigens eenvoudig, want op ons parkeerterrein staan de bagagekarretjes reeds klaar zodat u uw spullen snel en gemakkelijk naar de hutten kunt verplaatsen.

Luxe huurchalets in verschillende varianten

Op zoek naar nog meer luxe? Dan is een Berkenstudio iets voor u. Deze tweepersoons studio’s zijn voorzien van alle moderne gemakken en vormen de ideale uitvalsbasis om te genieten van de typische Drentse natuur. U hoeft daarvoor niet eens de camping af, want vanaf uw eigen veranda met zonnescherm heeft u een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

Bij de Berkenstudio’s is geen speelgelegenheid aanwezig met het oog op een maximale rust. Heeft u echter een gezin met kinderen? Dan kunnen we onze 4-persoons huurchalets aanraden, die zich recht tegenover een uitdagend speeltoestel bevinden en gezellig zijn ingericht.

Van onze 4-persoons chalets bieden wij ook een variant met een frontkamer aan. Komt u met een grotere groep mensen? Kies dan voor onze luxueuze 6-persoons huurchalets, gelegen aan een veldje en voorzien van een grote veranda met uittrekbaar zonnedoek.

Heeft u vragen over onze verhuuraccommodaties of wilt u direct een reservering plaatsen? Laat het ons weten via info@campingdeberken.nl of stel uw vraag direct via 0599-564255. Onze behulpzame medewerkers staan u graag te woord.

Top