Recreatieprogramma

Bent u benieuwd naar de verschillende activiteiten die wij afgelopen zomervakantie hebben gehouden? Bekijk dan ons fotoboek!

Programma 16 – 21 juli Dinosaurus week

Programma 23 – 28 juli Sport en Spelweek

Programma 30 juli – 4 aug. Sprookjesweek met het jaarlijkse avondspel

Programma 6 – 11 aug. Muziek- en dansweek

Programma 13 – 18 aug. Indianen- en cowboyweek

Programma 21 – 25 aug. Beesten in de Natuurweek

Van 16 juli tot 25 augustus 2017 worden er voor uw kinderen diverse binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd. Ook zijn er verschillende activiteiten voor het hele gezin. Het recreatieprogramma loopt van zondagavond tot en met vrijdagochtend. Aan elke week wordt een thema gekoppeld bv. piraten, indianen en cowboys, toveren, Olympische spelen, natuur, lentekriebels, …

’s Morgens wordt er vaak geknutseld op de knutselzolder in de Berkabouter of worden er spellen gespeeld. ’s Middags gaan we zoveel mogelijk naar buiten voor bijv.; een bosspel, broodjes bakken op een echt vuur, waterspelletjes een vossenjacht of andere activiteiten.. Elke week is er een leuke speurtocht door het bos of over de hei voor het hele gezin. Daarnaast zijn er zo nu en dan ’s avonds bijzondere activiteiten zoals een avondspel met een speciaal thema, een spelenkermis of bonte avond. Vrijdags sluiten we de week traditioneel af met schatgraven of een spannend bosspel met aansluitend poffertjes eten. Voor de allerkleinsten komen de kabouters Drop en Dreutel aan het begin van de avond voor een gezellig en leerzaam pretkwartiertje.

Top