Kindercamping Drenthe

Op zoek naar een kindercamping in Drenthe? Camping de Berken is een kindvriendelijke camping gelegen in de ongerepte natuur van Drenthe. Onze kindercamping is een waar paradijs voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Vele veldjes zijn voorzien van uitdagende speeltoestellen. Zo kunt u vanaf uw tent of caravan toekijken hoe uw kinderen aan het spelen zijn. Bij het kamperen in Nederland is er altijd het risico op slecht weer, maar ook daar hebben wij op onze familiecamping in Drenthe iets op bedacht. Wij hebben namelijk een grote binnenspeelplaats voor kinderen van alle leeftijden. Komt u in de schoolvakanties kamperen bij camping de Berken, kindercamping in Drenthe? Dan is er een animatieteam dat de kinderen bezig houdt met knutselen, hutten bouwen, speurtochten, balspelletjes en nog veel meer.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Kindercamping Drenthe

Vinden uw kinderen het geweldig om te zwemmen? Er zijn vier zwembaden vlakbij onze kindercamping in Drenthe gelegen. Wilt u een dagje iets leuks doen met de kinderen? Er zijn vele dag attracties nabij onze gezinscamping in Drenthe gelegen. Hierbij kunt u denken aan het populaire attractiepark Drouwerzand, attractiepark Sprookjeshof Zuidlaren, Wildlands Emmen, kabouterland Exloo en ga zo maar door. Komt u met uw kinderen kamperen bij Camping de Berken, een leuke kindercamping in Drenthe, dan hebben uw kinderen de tijd van hun leven. Terwijl uw kinderen zich aan het uitleven zijn kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van uw welverdiende vakantie.

  • Met onze vele speeltoestellen raken uw kinderen niet uitgespeeld
  • Een dagje van de camping af? In de omgeving is genoeg te doen

Als u op zoek bent naar een kindvriendelijke camping in Drenthe, dan is kindercamping de Berken iets voor u. Met de vele speeltoestellen, het animatieteam, de zwembaden en dag attracties in de omgeving is onze kindercamping in Drenthe een waar paradijs voor ieder kind.

Top