Kamperen in Drenthe met Hemelvaart en Pinksteren

Wilt u met Hemelvaart en Pinksteren kamperen of een chalet huren in Drenthe? Dat doet u natuurlijk bij Camping de Berken. Onze groene familiecamping vormt al sinds 1960 het vertrouwde decor voor gezinsvakanties in Drenthe tijdens de traditioneel gezellige periode van Hemelvaart en Pinksteren. Beleef met de hele familie een onvergetelijke vakantie op onze karaktervolle camping!

Waarom kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren?

Hemelvaart en Pinksteren zijn het ideale moment om er nog vóór de zomervakantie met het hele gezin op uit te gaan. In deze tijd van het jaar – tussen eind mei en medio juni – is het weer al erg zomers van karakter. Daarom is dit de beste periode om vakantie te vieren voor iedereen die echt niet wil wachten op de zomervakantie en die weet hoe mooi het in de natuur van Drenthe kan zijn.

Voor veel Nederlanders is Hemelvaartsdag een vrije dag en dat betekent vaak ook een extra lang Hemelvaartweekend. Een kleine week na afloop van dit weekend begint de volgende officiële feestdag alweer: dan is het namelijk Pinksteren. Wie nog langer wil genieten dan alleen op eerste en tweede pinksterdag, neemt vrij voor een welverdiend en extra lang Pinksterweekend.

Een onvergetelijk Hemelvaart- of Pinksterweekend in Drenthe

Hemelvaart en Pinksteren zijn de ultieme gelegenheid om in Drenthe een prachtige chalet te huren of te kamperen. Niet voor niets is het op Camping de Berken traditiegetrouw gezellig druk tijdens deze populaire vakantieperiode, waarin veel van onze gasten in hun tent, camper, huurchalet of hotelkamer in de Drentse natuur genieten van een zonnig weekend of midweek weg.

Nog onvergetelijker wordt de vakantie als u met het hele gezin vrij kunt krijgen tussen Hemelvaart en Pinksteren. U heeft dan maar liefst bijna 2 volle weken om helemaal tot rust te komen tijdens een memorabele vakantie op onze camping. De unieke locatie in het groene Drentse landschap is hiervoor bij uitstek geschikt en biedt volop mogelijkheden voor zowel ontspanning als vertier.

Huren in Drenthe met Hemelvaart en Pinksteren

Wilt u rond Hemelvaart en Pinksteren bijvoorbeeld leuke activiteiten ondernemen? Voor zowel stelletjes als gezinnen met kinderen valt er van alles te zien en te beleven. Van pittoreske brinkdorpjes tot bruisende steden en van talloze sportmogelijkheden tot uitdagende attracties; u hoeft zich zich tijdens het Hemelvaartweekend of Pinksterweekend geen seconde te vervelen!

Bent u juist op zoek naar een meer ontspannen invulling van uw kampeervakantie in Drenthe? Ook dan bent u op Camping de Berken aan het juiste adres. Centraal gelegen op het Unesco Geopark de Hondsrug bieden wij de ideale uitvalsbasis om lopend of per fiets de veelzijdige natuur in de omgeving te verkennen.

Ook op de camping zelf is overigens genoeg natuurschoon te bewonderen. Vanaf de ruime veranda van uw berkenstudio of huurchalet heeft u een prachtig uitzicht over het groene campingterrein, terwijl uw kinderen zich vermaken bij een van de vele speeltoestellen.

Eén ding is in elk geval zeker: kamperen of huren bij Camping de Berken in Drenthe biedt tijdens Hemelvaart en Pinksteren voor werkelijk elk wat wils! Wilt u er op tijd bij zijn? Plaats direct uw reservering voor deze drukke vakantieperiode!

Top