Huren met de meivakantie in Drenthe

Wil jij een vakantiehuisje huren tijdens de meivakantie in Drenthe? Camping de Berken is hiervoor de aangewezen plek! Onze gezellige familiecamping biedt je het ideale groene decor tijdens een onvergetelijke gezinsvakantie in de mooie meimaand. Geniet van een breed aanbod moderne campingfaciliteiten en verblijf in een huurchalet of -studio die van alle gemakken is voorzien.

Huren op de camping met de meivakantie in Drenthe

De meivakantie is in ons land van oudsher een populaire vakantieperiode. Niet zo gek, want dit is precies de tijd van het jaar dat de lentezon het landschap voor het eerst sinds maanden weer verwarmt met zijn behaaglijke stralen. Voor iedereen die niet kan wachten op de zomervakantie is de meivakantie hét moment bij uitstek om een huisje in Drenthe te huren.

Natuurlijk huur je een vakantiehuisje het liefst op een plek waar van alles valt te doen en te beleven. Niet alleen voor jou en je partner, maar eventueel ook voor je kinderen. In dat opzicht is een camping zoals Camping de Berken een goede optie voor een verblijf tijdens de meivakantie. Je vindt hier alles wat je maar kan wensen: van comfort tot gezelligheid en van ontspanning tot activiteiten.

Drents vakantiehuisje huren: wat is geschikt voor mij?

Huurmogelijkheden bieden we je op onze camping volop. Zeer populair bij onze gasten in de meivakantie zijn onder meer onze luxe huurchalets en studio’s. In een huurchalet (beschikbaar 4- of 6-persoons varianten) beschik je onder meer over een moderne open keuken, een LED-televisie, gratis wifi en elektrische verwarming voor de koude dagen in de meimaand.

In de chalets slaap je op comfortabele bedden en overdag geniet je van het uitzicht op je ruime veranda met uittrekbaar zonnescherm. Ook onze kleinere Berkenstudio’s zijn in de meivakantie zeer in trek. Deze knusse huisjes bieden je vergelijkbare faciliteiten en vormen de ideale uitvalsbasis om Drenthe te verkennen en leuke activiteiten te ondernemen.

Leuke activiteiten met de meivakantie in Drenthe

Over leuke activiteiten gesproken: die vind je bij Camping de Berken zowel op als vlak naast het campingterrein. Voor kinderen zijn er onder meer een leuke binnenspeelplaats en diverse speeltuinen en zandbakken verspreid over het campingterrein. In de buurt bevinden zich daarnaast talloze uitdagende attracties en vele sport- en spelmogelijkheden.

Volwassenen kunnen geen genoeg krijgen van de historische brinkdorpjes, unieke fiets- en wandelgelegenheden en verschillende culturele hotspots. Met de meivakantie iets huren in Drenthe is vooral leuk als je samen kunt genieten. Eén ding is zeker: dat lukt op Camping de Berken zonder problemen! Direct boeken voor de meivakantie? Wees er snel bij en plaats nu je reservering.

Top