Centrumvoorzieningen

Receptie

Bij aankomst checkt u in op de receptie. U ontvangt een pakketje met informatie en een WarmWaterKaart. De WarmWaterKaart gebruikt u voor de douche, de vaatwas en de wasserette. Bij aankomst is uw WarmWaterKaart opgewaardeerd met € 10,-. Het resterende saldo krijgt u bij vertrek retour. Opwaarderen kan op de receptie tijdens kantooruren. De slagboom werkt met een slagboompas en werkt tussen 7.30 u. en 22.00 u. Er wordt maximaal 1 auto op de plaats toegelaten. Ook bij aankomst en vertrek!

Vergeten-boodschappen-winkeltje/ broodjescorner

Naast de receptie vindt u een vergeten-boodschappen-winkeltje; de naam zegt het al, het is geen supermarkt maar het assortiment kan soms net van pas komen. U kunt hier ook terecht voor wandel- en fietsroutes, gas en ijs. Tevens kunt u hier ’s morgens uw bestelde warme broodjes afhalen.
Buiten staat een krantenrek waardoor u ook tijdens uw vakantie op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws.

Wasserette

In de wasserette staan 2 wasmachines met automatische zeepdosering en een droger. Gebruik hiervan gaat met de WarmWaterKaart. Gebruik van de ook aanwezige centrifuge, vrieskast en strijkvoorziening is gratis.

Bibliotheek

In de gezellige bibliotheek vindt u een gevarieerd aanbod aan boeken voor zowel kinderen als volwassenen. Ook staan er allerlei spellen voor groot en klein. Zowel boeken als spellen kunt u vrij lenen.

Top