Veelgestelde vragen

Welke tv-zenders hebben jullie en wat heb ik ervoor nodig om deze te ontvangen?

Via het onderstaande lijstje kunt u zien welke tv-zenders wij u bieden. Hiervoor dient u wel een tv met DVB-t tuner te hebben. Analoog zijn nog maar een heel beperkt aantal zenders beschikbaar. (geen NL zenders)

Kan ik (elektrische) fietsen huren op de camping?

Gewone fietsen zijn te huur bij de receptie. Deze zijn niet onbeperkt dus het is vaak wel verstandig als u van tevoren bij ons aangeeft dat u fietsen wilt huren. Dan kunnen wij deze voor u reserveren. Wij hebben dames en herenfietsen met voor- en/of achterzitjes. Ook hebben we één mama fiets te huur. De kosten zijn € 7,00 per dag of € 35,00 per week. Voor een stoeltje zijn de kosten € 1,00 per dag per stoeltje.

Elektrische fietsen zijn te huur in Gasselte. Bij zowel Oosting rijwielverhuur als Jaap Vos Rijwieltechniek. Beiden hebben ook mountainbikes te huur.

Kan ik online ook meer dan 21 dagen boeken?

Dit kan! U dient dan eerst uw objecttype (bijvoorbeeld comfortplaats) te kiezen, waarna u ook langere periodes kunt boeken in de kalender. In stap 2 van het boekingsproces kunt u ook een arrangement kiezen. Makkelijker een arrangement boeken?

Klik dan hier

Zijn honden toegestaan?

Honden van onze kampeerders zijn toegestaan. Qua huuraccommodaties zijn honden alleen toegestaan in de Berkenstudio's. Uw hond(en) dienen te allen tijden aangelijnd te zijn. Dus ook op uw plaats. Dit betekent dat uw hond(en) ingeschreven moet zijn en op de camping moet slapen. Honden van bezoekers zijn niet toegestaan. Uw eigen hond mag dus ook niet op visite komen.

 

Wat betekent een plaats met kunstgras voor u?

Op de plek van de (voor)tent/luifel ligt een stukje kunstgras van 4 meter breed en 2,5 meter diep. Door deze grootte valt uw (voor)tent veelal over het stuk kunstgras heen. Dit betekent ook dat er een vaste opstelling van kracht is voor campers, caravans, tenten en vouwwagens. Mocht het zo zijn dat uw (voor)tent niet in z'n geheel over het kunstgras heen valt, dan mag u uw stalen haringen door het kunstgras slaan.

Op het kunstgras mag u elke mat leggen die u maar wilt. Veelal leggen onze gasten hier niets op vanwege het absorberende karakter van het kunstgras. Vóór het kunstgras mag alleen een doorgroeimat(mat met echte gaatjes) gelegd worden, maar het liefst niets. Zo blijft uw plaats altijd groen en schoon!

Wat is een WarmWaterKaart en wat is het gemiddelde verbruik?

De WarmWaterkaart is een pasje met daarop een tegoed voor het gebruik van warm water bij de douches (€ 0,16 per min.) en de vaatwasplaatsen (€ 0,16 per min.). Per 5 seconden wordt dit afgetikt waardoor u echt betaalt wat u gebruikt. Ook de Wasmachine kunt u bedienen met deze Warmwaterkaart. U ziet te allen tijden wat het restant is waardoor u deze eventueel tijdig kunt opwaarderen, mocht dat noodzakelijk zijn. Aan het einde van uw verblijf levert u de Warmwaterkaart weer in, waarna u het restant retour ontvangt of verrekend wordt.

Gemiddelde verbruik:

4 a 5 minuten per douchebeurt is gemiddeld. Dus zijn de kosten per douchebeurt rond de € 0,60 a € 0,80.

Hoeveel verbruik aan elektra kan ik verwachten?

Elke plaats beschikt over 16A (= 3680 Watt) met euro-aansluiting. Het tarief is € 0,40/kWh. Het gemiddelde verbruik is 3 - 4 kWh per dag. Dit betekent vaak dat u een koelkast heeft, een koffiemachine, waterkoker, mobiele telefoons oplaadt en licht verbruikt. Gemiddeld voor een caravan zijn de kosten dus € 1,20 á € 1,60 per dag.

Bij gebruik van elektrische verwarming, boiler, airconditioning of vloerverwarming kan dit verbruik oplopen tot ca. 8 - 20 kWh per dag). Op de receptie kunnen wij u informeren over uw elektra verbruik. Storingen worden verholpen tussen 9.00 u. en 22.00 u.

Mogen er ook honden in een huurchalet, trekkershut, Berkentent of Berkenstudio?

Alleen in de Berkenstudio's zijn sinds 2019 huisdieren toegestaan. In de andere huuraccommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

Top